0 Läs mer >>
En händelserik vecka har det allt varit här hemma.. Julen va mysig med massa god mat tillsammans med min familj, Melody fick massor med julklappar både kläder och leksaker. Hon har ju knappt ens hunnit leka med allt hon fick i 1års present haha så nu har hon nya leksaker att upptäcka i flera månader ;) Kort sagt kan jag sumera julen med två ord: Underbart mysig!
 
I torsdags va jag och Melody hemma hos min bror Emil och provsatt hans nya soffa. Melody fick massa bullar o godis av morbror, lucky her!

Igår var det dags för kontroll på MVC, allt såg bra ut till en början.. järnvärdet låg på 128 (har det inte gjort sen innan jag blev gravid med M) sen kollade dom mitt blodtryck, lite lite högt men ingen fara. Lite protein i urinet så med tanke på dessa två saker ska jag komma in på måndag igen och kolla mina värden men förmodligen var det bara något som visade sig just då. Pga att jag fick havandeskapsförgiftningen förra grav. så vill dom hålla extra koll på allt som kan tyda på det igen. Så på måndag tar vi en liten tripp tillbaka dit!

Idag var lillebror här istället, lekte massor med M så mamma och pappa hann med dom där tråkiga "Måste-göra" sakerna.. Tur att vi har lilla Emil! Imon åker vi till mormor och hoppas på att hon vill tvätta lite åt mig ;)

På julafton
 
 
God Jul!
 
 Frågar igen, finns det möjligtvis någon som vill fixa designen på min blogg och en ny header? :)
Puss&Kram

Händelserik vecka!

0 Läs mer >>
Hejsan allihopa!
Ja, jag slutade skriva väldigt fort förra gången jag började blogga.. Det var pga av att jag fick väldigt mycket kritik av ett specefikt inlägg jag gjorde här och kände då att jag inte orkade ta den striden just då så slutade helt enkelt att skriva. Men nu har jag bestämmt mig för att jag faktiskt BEHÖVER ha någonstans att skriva, någonstans att bara bolla tankar/idéer/funderingar med mig själv.
 
Nå, nog talat om det.. Nu till mitt liv!
Ni kan inte ana vad som har hänt sen maj när jag skrev mitt senaste inlägg.. Lilla Melody har hunnit bli ett helt år, hon går och pratar på som bara den, är otroligt lyckligt lottad som fick bli mamma till just denna lilla docka.
En annan stooor sak som hänt är att vi ska få ett tillskott i familjen, en liten pojke som beräknas titta ut den 31/1-2014 ♥ Så nu är jag alltså i vecka 35 och längtar som bara den tills jag får min lilla pojk i min famn!

Just nu är jag en hormonfylld bomb som är otroligt lycklig över det jag har i livet. En frisk dotter, en otrolig man, mina underbara syskon!

Gravid med Melody, v.35
 
Melody 1 år!
 
Pojkmagen, v.33

Nu ska jag njuta av mitt morgonkaffe så hoppas ni har en underbar dag! ♥

p.s har en fråga, finns det någon som är bra på att designa bloggar, kan ni inte kontakta mig på fb i så fall? d.s
 
 
 
 
 

Dags att ta upp blogg...