3 Läs mer >>
Igår pratade jag med förskolan som Melody ska börja på den 12 mars och då frågade jag hur dom brukar göra vid inskolningar. Jag fick till svar att dom kör intensiva inskolningar på 2veckor, första veckan är man där 5 dagar 5 tim/dag, andra veckan lämnar man barnet på dagiset och går hem men man måste vara på standby typ.. Med andra ord så är inskolningen egentligen bara en vecka. Jag personligen vet att Melody har lite svårt för nya människor så jag undrar om detta verkligen kommer att funka. Är det inte lite väl kort tid?
 
Hur har det varit när era barn inskolats?
 

Intensiv inskolning?

1 Läs mer >>
Idag nästan 3 veckor (20 dagar) efter förlossningen vägde jag mig, jag har bara gått ner 9 kilo. Jag vägde 78  kg när Marley föddes så nu väger jag alltså 69, den senaste veckan hsr jag bara gått ner 0,5 kg. Jag står med andra ord still och därav besviken. Å andra sidan, kan det bero på all socker o skit jag trycker i mig VARJE DAG? japp! Nu får jag ta mig i kragen och sluta med det!!! Pepp Pepp!
 
Men vände det till nåt positivt och ringde en vän och frågade om vi skulle ta en promenad med barnvagnen, sagt o gjort vi gick i ca 1 timma och 15 min. Så jävla uppfriskande och mysigt att komma ut lite på kvällen :)
Nu ska jag bara se till att göra detta några gånger i veckan och skärpa mig med socker så lär jag rasa i vikt :)
 
Melodys arm blev aldrig någon blåsa utan blev ett sår typ istället, tror det kliar ganska mycket för när man tar bort händerna så hon inte ska pilla så försöker hon bita istället haha min lilla damplisa ♥
För övrigt så letade jag efter Melody hemma idag, kumde inte hitta henne men hörde henne.. gissa vart hon låg? Hahaha under våran säng! Hon hade lite panik för hon kom inte ut så fick dra ut henne i fötterna haha. ♥
 
Såhär såg det ut idag...
 
Under sängen haha

Ganska besviken!

2 Läs mer >>
Stackars min lilla prinsessa! Förra veckan brände sig Melody på ugnen. Ni förstår jag bor i ett hus med en hyresvärd som bryr sig lika mycket om huset som enpottamedskit.. vi har nämligen en spis som inye funkar riktigt som den ska men det värsta är att vi inte har någon barnspärr på luckan så i förra veckan gjorde Kia pommes till Melody, uppenbarligen var hon hungrig flr hon gick in och öppnade luckan och stoppa in armen varav att hon brände sig. ♥
 
Idag klättrade hon upp vid föbsterbrädan som vi för övrigt "fyar" typ miljoner gånger om dagen.. Men upp dit skulle hon minsann! Vad händer då? Jo hon brännde sig på en lampa jag inte ens visste blev varm.. Denna gången blev det självklart ännu värre.. Stackars docka ♥
 
Hennes underarm från idag..

Stackars prinsessa ♥

1 Läs mer >>
Tänker inte skriva något långt inlägg, täbkte bara dela med mig av lite bilder från de senaste dagarna!
 
Puss&Kram
 
BVC besöket i onsdags visade att Marley vägde 4400g och var 53,5 cm lång
 
Pappa och Marley på lekobus ♥
 
Mammas stjärna på lekobus ♥
 
Bollhavet var en favorit ;)
 
Marley fick present av kusinen Lukas ♥
 
I fredags gick vi första leendet ♥
 
Vindruvor gick hem hos lillan ;)
 
Marleys hand ♥
 
Kusinerna, Melody, Marley och Lukas ♥ (ledsen att bilden blev vriden åt fel håll)

Foton ♥

1 Läs mer >>
Idag var vi på BVC, vår lille gubbe växer på fint och är enligt kurvorna en stor pojk, Idag vägde han 4400g och var 53,5 cm lång. Så idag när han är exakt 2 veckor gammal har han växt 3,5 cm och lagt på sig nästan exakt 0,5 kg. STOR POJKE ♥
 
Jag har en fråga till er som fått barn, vad och hur tränade ni efter er förlossning? Och när började ni träna? Jag vill träna hemma och gärna korta träningspass som man hinner med om Marley tar en vila.
 
Nu ska jag och gubben kolla lite OZ.
Puss&Kram
 
Påväg till BVC idag
 
Bjuder på en bild från förlossningen ;)

Lilleman växer ♥

0 Läs mer >>
Jobb... aa det är något jag funderat mycket på det senaste, dels har jag funderat över om jag ska  skaffa mig ett helgjobb om några månader när Marley kan vara ifrån mig ett par timmar men då kommer jag och Kia aldrig att träffas ju fast de hade varit både skönt med extra pengar och att komma ut lite. Sen har jag funderat länge på vad jag ska göra efter mammaledigheten, frågan är om jag ska jobba eller plugga.  Aa det återstår ju att se vad jag känner för. 
 
Imon är det dags för BVC igen, gissar på att Marley växt en del bådde i bredd och längd ;). Ska passa på att fråga angående hans navel (han tappade den i förrgår) den varar och blodar nämligen och det gjorde inte Melodys, är det något ni känner igen?
 
Nu ska jag ta mig en mysig dusch med Marley.
Hoppas ni har en mysog kväll.
 
Puss&Kram
 
 

Jobb?

0 Läs mer >>
Åh vad jag längtar till sommarn! Sätta oss ute på gräsmattan med barnen, Melody kan få springa runt som hon vill och Marley kan mysa på en filt i skuggan. Slippa alla förbannade kläder, men det bästa av allt.. GRILLANDET!  Aah finns der något bättre än en fet köttbit med potatisgratäng och fräsch sallad???
 
Idag klädde jag Melody för utelek medans pappa tog med sig Marley till coop. Vi lekte massor sen promenerade vi neråt för att möta upp pojkarna. Väl tillbaka åt vi lunchen ute vid lekplatsen. Sedan traskade vi hemåt så Melody fick sin eftermiddagsvila.
 
Igår gände något kul, Marley tappade ÄNTLIGEN sin navel.. fy f*n vad den stank sista dagarna haha.. 
Jag och Kia har totalfastnat för en serie OZ, jävlar va grym den är så så fort Melody somnat så ska vi se ett par avsnitt.
 
så nu mina kära ska jag fixa lite innan vi intar soffläge.
Puss&Kram
 
 

Längtar..

3 Läs mer >>
Idag firade vi min födelsedag lite smått med familjen, inger märkvärdigt men mys ändå. Fick massa fina presenter. Vad vore livet utan familjen? ♥
 
Puss&Kram
 
De finaste ♥
 
Mammas kille ♥
 
Mammas tjej ♥
 
Kärlek ♥
 
 
Emil ♥
 
Max♥
 
Efter kalas blir man trött ♥
 
 
 
 

Födelsedagsfirande!

1 Läs mer >>
Igår för två år sedan fyllde jag 24, då hade jag inte en aning om att jag två år senare skulle vara 2 barns mamma. Ett år senare hade jag Melody i min famn på min 25 års dag, vilken lycka! Två år senare alltså igår hade jag även Marley i min famn på min 26 års dag, vilken lycka. Idag för ett år sedan förlovade jag och Kia oss.. Med andra ord, på två år så har jag fått två barn och förlovat mig med min man, nu är lyckan TOTAL!
 
så vad ska jag ha för förväntningar till min 27 års dag? ja du, det återstår att se men inget slår dessa åren INGET! 
 
Så hur ska detta firas? För allra första gången ska jag va ensam med barnen i några timmar (kan medge att det är lite skrämmande) sen kommer Kia hem och då blir det en go middag, lite mys med familjen och sen blir det en massa gott till en film. 
 
Nu ska jag passa på att städa undan lite medans ändå båda barnen sover. Hoppas era förväntningar på dagen blir precis som ni hoppats!
 
Puss&Kram
 
 
 

Alla ♥ dag

2 Läs mer >>
Innan tyckte man inte att man hade tid för nåt, når man bara hade Melody.. Fast om jag tänker efter fanns ju massor av tid att göra det man kände för.. Men nu hinner jag inte ens städa, hemmet har kommit ganska långt ner i prioretering sen Marley föddes. Han hänger i tuttarna på mig konstant och vid de få tillfällen han inte äter så försöker jag ägna mig mer åt att ge Melody uppmärksamhet eller typ ta en varm go dusch. Hoppas på att snart få in lite mer rutiner i allt så man får mer gjort och även ha lite mer ensamtid. 
 
De senaste dagarna har det inte hänt speciellt mycket mer än att bara njuta av tillvaron med mina barn och man, ett besök hos mammsen, och lillebror har varit här på besök. Ganska lugna dagar, för lugna för min smak.. Imon fyller jag år och det ska firas med BVC besök flr Marley, sen vlir det mys med barnen och Kia, shit säger samma sak varje år - Känner mig fortfarande som 18! Ändå blir jag 26!!! Herregud tiden går fooort!
 
Ne nu mina vänner ska jag se färdigt kvällens Man Unites match och sen blir det en del av serien OZ!
 
Ha en trevlig kväll!
Puss&Kram
Jag och mina fina! ♥

Tid, en dyrbar vara!

2 Läs mer >>
Dagens mys bestod av besök av min mamma och syster. Så skönt att träffas bara vi tjejer ibland, den enda som fattades var Melody som var iväg med pappa. Jo ja juste, lille Marley va ju givetvis med oss också. Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder från idag ♥
 
Puss&Kram
 
Moster håller Marley för första gången ♥
 
Mys♥
 
 

Dagens mys

0 Läs mer >>
Idag är min prins redan 4 dagar gammal, han är så go! Älskar mysandet, när han ligger på bröstet och snarkar, när han ska ammas, dom gulliga blickarna när han väl är vaken vilket inte är så ofta än haha. Den här lyckan med barn asså, den är helt obeskrivlig!
 
Allt har gått så bra mellan Melody och Marley, så fort hon ser honom skrattar hon, att puss och krama honom  är sååå kul. Skulle det vara så att han börjar gråta så springer hon och hämtar hans napp och ska trycka in den i munnen på honom. Visst är hon svartsjuk men som tur är tar hon ut det på mig och Kia istället för på Marley. Så än så länge måste jag säga att det går lååångt över förväntan. Jag är så stolt över henne! ♥
 
Föresten, nu minns jag hur det känns att vara en jävla mjölkkossa hahaha, Marley vill ligga vid bröstet heeela tiden. Det är sjukt mysigt även om det kanske kan vara lite frustrerande atr inte ens kunna lägga Melody innan han börjar gråta för att han är hungrig efter en halvtimma haha
 
Idag ska Melody och pappa iväg till Kias mamma, så jag ska va hemma och mysa med Marley. Vid 13 tiden kommer min mamma och syster hit, så då blir de massa tjejsnack och kanske enboch annan kaffe ;)
 
Ni får ha en underbar dag!
Puss&Kram
 
Här var båda två bara några timmar gamla ♥
 
Samma dag Marley föddes ♥
 
Min vackra dotter ♥
 
 

Kärlek♥

1 Läs mer >>
När Melody föddes kände jag varje dag att jag bara ville springa ut och skrika av lycka, visa upp mitt mästerverk och bara låta henne skina. Nu när Marley är född känner jag ÄNNU mer för det, nu har jag TVÅ mästerverk jag bara vill visa upp och känna otrolig stolthet över. JAG ÄR 2 BARNS MAMMA!!! ♥♥♥
Finns inget i världen som jag älskar mer än mina underbara fina barn!

Nu fick lite känslor komma ut och jag kan fortsätts sova!
Puss&Kram

Kort känsloinlägg!

4 Läs mer >>
Min älskade prins är äntligen här! Så vacker, så underbar och sååå fin!
 
Åkte in i förrgår till Mölndal för att få en sovdos, väl här fick jag sömnmedecin och morfin. Allt gick som det skulle och jag totaldeckade vid 00 tiden tror jag det var. Jag vaknade vid 4 och hade ännu ondare? Ville inte ringa på klockan och störa BM som faktiskt hade födande kvinnor att ta hand om.. Vet inte riktigt vad kl hann bli innan jag tog mig mod att ringa på klockan.. kanske runt halv sex tiden? Fick då lite panodil o så och förkökte mig på att vila, vilket absolut inte gick.. Ringde min mamma och och sa att jag hade så ont.. inte fatta väl jag att de va förlossningen? Mamma va påväg till jobbet som ligger typ på andra sidan vägen. Hon hann inte ens komma till jobbet innan jag ringde igen och sa, du får komma hit NU! hon var väl här inom en kvart tror jag.. Då va värkarna täta och krafftiga!!  Minns inte hur mycket jag va uppen men det var iaf några cm. Alla klockslag är som bortblåsta vet inte vad som hände dom olika tiderna men jag bad om epiduralen så dom började ta alla tester och så för att sätta edan i ryggen på mig. 
Tror ni jag hann få den? Nej! Helt plötsligt (känndes det som för mig iaf) så var det dags att krysta.. För mig känndes det som om jag krystade i MINST 1,5 timma men enligt mamma tog det 10-15 min så va min älskling äntligen på mitt bröst! Marley var ute 09:59 ♥
Så som jag minns det så tog förlossningen bara 4,5 timma men jag kan ha fel, ska be om förlossninhsjournalen innan jag åker hem så jag får lite mer klarhet i allt.
 
Orkar för tillfället inte gå in på mer deraljer, men nu är han äntligen här iaf och snart får vi åka hem till pappa och storasyster ♥
 
Puss&Kram
 
Mitt mystroll ♥
 
 

Välkommen till världe...

1 Läs mer >>
Japp här ligger man på mölndal, inte för att förlossningen är igång utan för att jag fått en latensfas som heter duga, latensfasen är det man går in i innan själva förlossningen börjar, vissa märker inte ens av den (vilket jag inte gjorde med Melody) och för vissa är det jätte jobbigt. Just nu har jag sammandragningar och värkar i ett och har haft det i flera dagar. Inte kunnat sova på varken nätterna eller dagarna pga detta därav är jag nu inlagd på förlossningen på Mölndal för en sovdos samt smärtlindring. Sovdosen är alltså sömnmedecin och smärtlindringen blev en morfinspruta i benet. Så förhoppningsvis så får jag en massa sömn i natt. 
 
Men för mig är inte detta det jobbigaste, lilla Melody är hemma och sover med pappa, första gången hon sover ifrån mig och det känns så jäkla tufft. Men samtidigt så känner jag att jag verkligen måste tavara på denna natten så jag imon kan åka hem och vara en glad mamma som orkar leka med min prinessa.
 
Puss&Kram
p.s Nu håller jag på att decka och mummla
pga sömntsbletten och morfinet. Får helt enket uppdatera bättre imorgon.
 
 
Mätte värkar och Marleys hjärtrytm
 
Märket efter morfinsprutan :/

Mölndal..

3 Läs mer >>
Ååh denna väntan får mig att vilja slita av mig håret! Ännu ingen Marley som velat komma ut, jag blir ju snart galen.. Allt jag kan tänka på är ju förlossningen och mitt liv efteråt. Nu har jag liksom gått 3 dagar över tiden och ännu kan jag hitta några riktiga tecken på att förlossningen är på G förutom massa sammandragningar och förvärkar men jag menar det kan man ju ha i flera veckor innan.
 
Igår var jag och Melody och hälsade på mormor, lillan lekta en massor med sin moster.. Stackarn hon får alltid springa efter Melody som en duracellkanin haha, tror iof hon tycker det är ganska kul ;)
 
Idag har vi haft en hemma dag, Melody med mamma och pappa. God mat, städ och lek har vi hunnit med trots att Melody har kommit in i en sååå trotsig period, får hon inte som hon vill slåss hon, ger en "bitchblicken", slänger sig bakåt eller bara skriker. Fast jag tror att det största problemet egentligen inte ligger hos henne utan faktiskt hos oss föräldrar, kan erkänna att många gånger så skrattar vi åt hennes beteenden för att hon är så jäkla söt, jag menar hur gör alla andra föräldrar för att uppfostra sina barn, hon är hu för söt för att skälla på? (och det tycker ju alla om sina barn, så hur gör man för att inte gå på "ja men hon är ju så söt?)
 
Till något helt annat.. När jag var gravid med Melody gick jag allt som allt upp 20,5 kg från 56-->76,5 (mycket var ju dock vätska pga havandeskapdförgiftningeb jag fick) och innan jag blev gravid med Marley hann jag gå ner till 64 och i fredags när jag var på MVC vägde jag 77,8, jag har alltså gått upp 13,8 kg än sålänge.. Trots att jag då gick upp mycket mer kännerbjag mig såå mycket tyngre och klumpigare denna gången. Mitt mål är att gå ner allt tom 1 juni, har insett nu att det förmodligen kommer bli väldigt svårt att nå det målet. Hur mycket har ni gått upp och hur har ni gjort för att gå ner alla kilon?
 
Nu är det dags att sova, hoppas på att lite sömn kan få igång en förlossning ;)
Puss&Kram
 
Innan jag åkte till mamms igår!
 
Jag och Melody tog en siesta mammas säng ;)

Denna väääntan!!!