1 Läs mer >>
Idag är det dags för återbesöket på MVC, haha min barnmorska Camilla måste vara urtrött på att träffa mig så mycket som vi setts de senaste 2 åren, men nu är det över med det, nu ska vi bara fixa preventivmedel och sen slipper hon mig ;) På tal om preventivmedel så är jag verkligen helt nollad i huvudet, vet verkligen inte vad jag ska ha... vad har ni?
 
Strax kommer Becka så vi ska passa på att ta en LÅNGpromenad med pojkarna :)
 
Min vackra sessa i söndags♥
 
 
 
Min prins igår♥
 
 
Fasters prins igår♥

MVC

2 Läs mer >>
Sen jag fick barn så har jag blivit såå känslig sen jag fick barn, jag har alltid tyckt att bla min mamma och alla kvinnor i min närhet varit så löjliga när dom lipat för att någonblivit ett år äldre, nu är det jag dom sitter och lipat över tex en present som Melody fått, eller för att det är någon som dör i en film. Öh hallå vad hände!? 
 
Jag tror att det är så för att man nu kan relatera mer till olika saker än vad man kunde innan. är det likadant för er? :)
 

En känslig mamma!

1 Läs mer >>
SKIT pollen!!!! Jag vill va ute hela dagen i det underbara vädret och leka med Melody, 1,5 timma klarade jag sen fick vi gå in. Men inget ont som inte för något gott med sig, nu kröp vi ner i sängen, barnen sover och jag försäker vila bort min allergi.
 
Nu väntar vi på att pappa ska komma hem från jobbet så vi kan grilla och jag kan få mina allergitabletter som han skulle köpa med sig.
 
Ha en underbar dag♥
 
 
Stor tjej♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Förbannade j*vla...

1 Läs mer >>
I lördags hämtade jag ut mitt efterlängtade paket ifrån Loppi, ett paket fyllt med massa vårpepp!
Vad jag fick:
♥En mealbar från Naturdiet av smaken Blackberries (den föll mig tyvärr inte riktigt i smaken)
 
♥En stor burk Purely Greens Max, detta är en sammansättning av bla alger, vitaminer, mineraler, jod och järn . Har inte hunnit testa den än.
 
♥En Vitalinea PRO fråb Danone, detta är en kvarg som i botten även har en frukt och bärkompott. Ska hämta ut den idag men kan tänka mig att den är super god!
 
♥Ett paket Friggs te+, ett sockerbalanserande rooiboste, den är smaksatt av chocklad och chai. Jag är inte ett stort tefan men Kia tyckte den var super god!!
 
♥Boken "Vårkänslor" från Harlequin
 
♥En Sun-Kissing Bronzinfäg från Sheer Cover, ett fint skimmer som passar alla hudtyper!
 
♥En påse helt naturligt godis från Ekorrens Egologiska Godis. Sura små godisar , sjukt goda!!
 
Längtar tills nästa paket släpps och hoppas på att bli utvald till det också♥
 
 

Loppi♥

0 Läs mer >>
Ja nu har jag faktiskt bestämmt mig, i dagarna kommerjag att byta bloggportal till vimedbarn.se. Så nu håller jag på att ändra den nya designen och allt för att få en läsvänlig blogg med hjälp av min svägerska Rebecka. 
Hoppas ni vill följa med mig dit istället,, håll utkik så kommer snart en länk till den nya bloggen.
 
Kram
 
 

Byte!

0 Läs mer >>
Tänkte dela med mig av mina 3 bästa städtips!!
 
1. Jag är en person som använder MYCKET medel speciellt när jag städar badrum och kök. Här hemma går det åt ca en sprayflaska rengöringsmedel i veckan... jag menar bara det blir ca 30-35 kr, så jag bestämde mig för att börja blanda eget.
jag har i: ca 1 tsk yes diskmedel (dähar jag i för att det löser upp fläckar och fett bra), en halv kork ajax citron allrengöring (mest för doftens skull), ungefär en tesked bikarbonat (detta har jag i för att det är liiite liiite blekande och bakteriedödande) och resten vatten. Detta funkar super på i princip alla ytor, jag har tom tagit bort svåra fläckar på vår mörka soffa med den och en vanlig disksvamp.
 
2. För att rengöra spisplattorna och även i ugnen brukar jag använda mig av vanliga sockerbitar. Jag har väldigt lite vatten på ytan jag behöver rengöra sen gnuggar jag bara med en sockerbit tills fläcken är borta slutligen torkar jag av ytan med en lätt fuktad trasa.
 
3. Ni vet såna fläckar som kan bli på porslin utav besticken? Om ni tar lite tandkräm på en tandborste och borstar på fläckarna går det enkelt bort och behöver sen bara diskas precis som vanligt. Vipps så har ni er mugg i nyskick igen!! 
 
Ps. Glöm inte hög dansmusik och dansa er igenom städningen så kommer det gå både snabbt och vara roligare!!
 

3 efektiva städtips!

2 Läs mer >>
Här va det lääängesedan jag skrev, har varit så mycket det senaste.. Både positiva och negativa saker har hänt, därav har jag varken hunnit eller orkat skriva.
 
Förra veckan var både jag och Kia sjuka, så skönt att båda barnen slapp men ack va trötta och hängiga vi var. Nu mår vi båda bra igen och Kia är tillbaka på jobbet idag. 
 
På dagis går det SUPER bra för Melody, i torsdags när jag lämnade henne var hon så ivrig för att gå in att hon inte ens sa hejdå!?!?!?! Hallåååå mamma då? När jag skulle hämta henne sen så sa jag att hon skulle säga hejdå , jaha där fick jag en skrikande dotter på golvet som inte alls ville gå hem!? Igen- hallååååå mamma då? 
Jaja tur är det väl att hon trivs? Dom berömmer henne varje dag för att hon alltid är så glad och äter så otroligt bra. STOLTASTE MAMMAN I STAN!
 
Till något betydligt sämre så gick min morfar bort förra veckan. Tänker inte gå in på detaljer mer än att han fick en HEMSK cancer som spred sig. Det enda positiva i detta är ju att han slipper lida mer.. Vila i frid så ses vi på andra sidan Morfar ♥
 
Något lite roligare är att vi var på BVC idag, min lills stubbgubbe växt som tusan! Idag var han 61cm lång och vägde 6770g. Hahaha en riktig liten tjockis, deygt två månader gammal och väger redan såpass, men men han brås väl på sin pappa!  Mätte Melody snabbt oxå, lilla tjejen har ocå växt på- 83cm lång :) 
 
Ska ta vara på några minuter innan Melody vaknar. Kika gärna in senare ikväll, kommer skriva 3  väldigt smarta städtips ;)
 
Kram
 
Hemmagjord fingerfärg!
 
Melodys nya skor♥
 
Min glada prick!
 
Målade Melodys naglar för första gången häromdagen ♥
 

Längesedan!?