1 Läs mer >>
Min lilla docka har fått för sig att hon ska vakna kl 6:00 varje morgon, VARFÖÖÖR? mamma vill ju sova bäbis!
vilket gjort att jag är extremt trött varje dag trots att jag oftast sover en timma mitt på dagen med henne.. Dessutom har det blivit ett helvete att lägga henne på kvällarna, hon vägrar att sova, enda sättet hon möjligtvis kan få ro på är om hon får ligga ovanpå mig och somna, men när jag väl ska lägga ner henne så vaknar hon.
Har ni tips på vad jag kan göra?
 
Idag har lillebror Max varit här på besök, massa tjöt om allt och inget, dock måste jag klaga på att han verkligen sitter fast i sin telefon.. Men vad gör det? jag får ju träffa honom iaf! Imorgon ska jag möta Kia i stan när han slutat jobba, vi ska köpa söta skor till Melody som hon ska ha på dopet, har kommit över en otroligt söt klänning.
 
Ne nu blir det dusch innan sängen kallar.
 
 Kisses Hugs - Nillla
 

En trött mamma!

1 Läs mer >>
Hahahahah kunde inte låta bli att skriva den rubriken, nu undrar ni säkert vad jag menar..
Jo för exakt ett år sedan gjorde jag första graviditetstestet som visade +, två dagar senare gjorde jag ett till test som även det visade ett +. Den lyckan är obeskrivlig men sen var det bara en otroligt lång väntan, men man brukar ju säga att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

I morse när vi vaknade kl 06:15 skulle jag som vanligt byta Melodys blöja i sängen, vad gör sketungen precis när jag tar bort blöjan? BAJSAR!!!! Så då var det bara att piggna till, ta bort lakan och torka rent! Underbar morgon!
Väl uppe gjorde vi banangröt och blandade med ännu mer gröt och snacka om att det gick hem! Vi har ett litet problem, Melody gillar absolut INTE vatten.. Igår testade vi att hälla upp vattnet i en liten mugg och gav henne, det var ju mycke roligare att dricka då eftersom hon kunde gurgla det och munprutta samtidigt, skit bra sätt att få henne att dricka ju!!!

Idag ska morbror Emil komma på besök, jag ska tvätta och förmodligen blir det någon god middag.
Nu blir det morgonkaffe och nyhetsmorgon!
 
 

Vecka 30
 
11 Maj 2012
 
Vecka 35
 
 
 Kisses Hugs - Nillla

Firar 1 år med bajs?

0 Läs mer >>
Äntligen helg, ska få ha min man hemma i hela två dagar, hur mysigt är inte det? Kanske man ska passa på att hitta på något speciellt :) om inte annat ska jag verkligen försöka städa så mycket som möjligt!

De senaste dagarna har jag haft så otroligt mycket känslor och tankar, har varit känslig och lipat massor för ingenting hahah, velat skrika ut hur otroligt lycklig jag är som får spendera varje dag med min underbara dotter, irritationen över att bo där vi bor och mycket mycket mer.
 
Nikotin - ååh jag önskar jag hade kunnat dra tillbaka tiden, för då hade jag verkligen aldrig börjat varken snusa eller röka. Men den här förbannade j*vla snusen, hur slutar man??? Det är dyrt, ett beroende och förstör för mycket, men ändå kan jag inte sluta.. Någon som har tips?
 
Japp, nu är det mindre än en månad kvar innan det är dags för Melody´s dop, kommer bli så mysigt att ha hela familjen samlad för min lilla dockas skull. Men vi har tänkt att vi ska skippa dopklänning, har ni tips på var man kan köpa en fin klänning till henne? Sen måste jag ju köpa mig en egen klänning, och då funderar jag på vad jag skall ha för sort.. Men men det får vi väl se vad vi hittar på :)

Nu ska jag kolla fördigt på Lets dance och sen krypa ner i sängen!
 
 Kisses Hugs - Nillla

HelgKänslorNikotinDop

1 Läs mer >>
Urkburk, idag var det vaccination på BVC.. Stackars min lilla hon blev så ledsen! Sist när hon fick vaccin blev hon ganska dålig så det är väll bara att räkna med att hon blir det denna gång också. Till något mycket roligare, Melody har verkligen vuxit ikapp sig, hon vägde idag 7870g och var 65,2cm lång, vadå stolt mamma?
 
Melody ligger nu och sover i sin vagn så jag kröp ner i sängen, lyssnar på regnet och äter glass, "Dulce De Leche" - COOP´s egna märke, den kan jag verkligen rekomendera!Ne nu ska jag njuta av ensamtid!!
 


 Kisses Hugs - Nillla


 

BVC och sängläge!

1 Läs mer >>
Har tänkt länge att jag ska skriva ett inlägg men inte haft tiden till det så nu passar jag på innan jag ska krypa ner bredvid min docka.

De senaste dagarna har jag haft så OTROLIGT dåligt humör och kännt mig jäkligt arg trots att det egentligen inte funnits något att vara arg för, dom dagarna undrar jag hur f*n Kia orkar vara tillsamans med mig haha.
Men trots min ilska så har jag ändå kännt av den enorma lycka jag upplever varje dag genom att bara få vara med min underbara lilla familj, jag menar kan man annat än vakna på när man ser lillan ligga och le emot mig?
 
Ne jag är faktiskt otroligt lyckligt lottad!!


Kisses Hugs - Nilla

Privatare inlägg?

0 Läs mer >>
Idag var vi tre tjejer och promenerade i slottskogen i flera timmar, så jäkla skönt att för en gångs skull vara trött o kroppen och inte bara i huvudet.

Vi kollade på alla djuren, tråkigt bara att Melody sov nästan hela tiden så hon såg inga djur, men men vi bestämmde att vi skulle försöka ta en promenad i veckan där så hon lär väl se dom nästa gång.
Efter att fikan var intagen så bytta jag hennes blöja och satte henne i vagnen började hon som vanligt stoppa fingrarna i munnen och lyckades riva sig sjäälv ganska djupt i tandköttet så det började bloda och man kunde till och med se en tand som låg där (som alltså inte var mogen att titta ut än) stackars min docka så hon grät.
Men så otroligt mysigt vi hade det!
 
Jag och min docka!
 
Linda och Jag
 

Lilla Anton
 
WilleBille
 

Jag och min docka igen
 

Linda, jag och Davida
 
 
Kisses Hugs - Nilla

Slottskogen med bruda...

1 Läs mer >>
Har inte skrivit något på nästan en vecka, har varit mycket som hänt men har ändå kännt mig så rastlös!!
måste komma på något som man kan komma ut och göra om dagarna förutom att gå ut med hunden.. typ TRÄNA! Men hur f*n ska jag göra de med Melody? Någon som har tips?

Jaja, nu har väl äntligen våren kommit så skönt att slippa dra på alla varma vinterkläder och vakna till att solen skiner och fåglarna kvittrar. I helgen åkte vi med min lillebror till freeport och handlade lite blev ett par vita Converse och en snygg hoodie från Nike *mycket nöjd*. Ändå var inte shoppingsuget mindre utan vi gick ner till zooaffären i förrgår och inhandlade ett akvarium med fiskar. Älskar ljudet av pumpen som påminner om när jag var mindre och bodde hemma. Så fridfullt på något sätt..
 
Melody har börjat få kassa vanor på kvällarna igen, hon totalvägrar att sova på kvällen utan ska ligga uppe till 22 tiden och sen sover hon oroligt på nätterna.. Spelar ingen roll om man aktiverar henne på dagen och försöker få henne trött vid 19:30, sova vill hon ändå inte! Men hon börjar bli så stor, skrattar gör hon, sitter nästan själv, vänder sig från mage till rygg och från rygg till mage, när hon ligger på mage trycker hon sig bakåt och hon älskar att sitta i sin gåstol. MAMMAS STOLTHET!

Nu ska lillan få banan och sen ska vi på långpromenad. Ha en underbar dag!

 
Kisses Hugs - Nilla

Opps!