Opps!

Har inte skrivit något på nästan en vecka, har varit mycket som hänt men har ändå kännt mig så rastlös!!
måste komma på något som man kan komma ut och göra om dagarna förutom att gå ut med hunden.. typ TRÄNA! Men hur f*n ska jag göra de med Melody? Någon som har tips?

Jaja, nu har väl äntligen våren kommit så skönt att slippa dra på alla varma vinterkläder och vakna till att solen skiner och fåglarna kvittrar. I helgen åkte vi med min lillebror till freeport och handlade lite blev ett par vita Converse och en snygg hoodie från Nike *mycket nöjd*. Ändå var inte shoppingsuget mindre utan vi gick ner till zooaffären i förrgår och inhandlade ett akvarium med fiskar. Älskar ljudet av pumpen som påminner om när jag var mindre och bodde hemma. Så fridfullt på något sätt..
 
Melody har börjat få kassa vanor på kvällarna igen, hon totalvägrar att sova på kvällen utan ska ligga uppe till 22 tiden och sen sover hon oroligt på nätterna.. Spelar ingen roll om man aktiverar henne på dagen och försöker få henne trött vid 19:30, sova vill hon ändå inte! Men hon börjar bli så stor, skrattar gör hon, sitter nästan själv, vänder sig från mage till rygg och från rygg till mage, när hon ligger på mage trycker hon sig bakåt och hon älskar att sitta i sin gåstol. MAMMAS STOLTHET!

Nu ska lillan få banan och sen ska vi på långpromenad. Ha en underbar dag!

 
Kisses Hugs - Nilla

Kommentarer:

1 Marre:

skriven

Har sett en massa som tränar med barnvagnen haha! Typ promenera eller småjogga

Svar: Jo det är sant faktiskt!!
Pernilla Persson

Kommentera här: