1 Läs mer >>
Nu va de bra längesedan jag skrev men mycket har hänt.. I lördags va vi äntligen iväg på den efterlängtade BabyBarn-mässan, jag var där med Becka (min svägerska), hennes två systrar Jennie och Jessica och sist men inte minst underbara Mia. Några av oss hade med oss barnen och vissa av dom va hemma, jag lämnade faktiskt Melody hemma med Kia. 
Fanns en del montrar men jag hade gärna velat se ännu mer, mina två favorit montrar var MAM & Loppi♥, på MAM köpte jag nappar till Melody (special edition nappar) och en söt beige antikokik flaska till Marley dessutom så la jag upp en bild på Marley på instagram och taggade mam så fick jag dessutom ytteligare en grön antikolik flaska till Marley. Utav Loppi♥ fuck alla som hade föranmält sig en goodibag bestående av en massa olika prover, en mugg för barn som håller på att lära sig dricka själva, en dunder fin bitleksak med skallra på. Även om jag önskade fler montrar så var det otroligt skönt att komma ut och träffa lite vänner och dessutom göra nåt aom intresserar mig.
 
Igår var lillebror Emil här och jag tvättade och städade vilket jag brukar göra under helgen. 
Något roligt som Melody gjorde för första gången idag var att somna själv (har aldrig hänt innan) så nu ska vi snart börja träna henne igen på att sova i egen säng.
 
Nu skall jag mysa med Marley och betala in lite räkningar. Ha en trevlig kväll!
 
Jag och Marley på mässan
 
 
Becka och jag ♥
 
 
Loppis monter
 
En missnöjd Marley
 
Kusinen Lukas ♥
 
Jag och Becka med barnen ♥
Mia med Marley
 
Vitaminer i godisform ;)
 
Jag och Jessica
 
Nanig bäbis♥
 
 
 
 

BabyBarn-mässan

0 Läs mer >>
...skryta liiite till idag! När jag hämtade Melody låg hon FORTFARANDE och sov (2tim och 15min) och inte ville hon vakna när jag pussade på henne och sa att mamma va där. Efter mycket om och men fick jag upp henne, klädde på henne och började ta på mig jackan då sprang hon iväg in på avdelniingen igen, så efter Melody och plocka upp henne i famnen sa till henne att säga hej då till fröknarna varpå hon ger dom en stooor slängpuss, tror ni deras hjärta smällte eller? Haha min lilla charmlisa ♥
 
Här sov hon så gott på dagis ♥

Måste bara...

0 Läs mer >>
Idag var jag och Marley på BVC, min stora kille är idag 7veckor gammal och väger redan 6030g och är 60cm lång. BVCsköterskans reaktion var ganska kul faktiskt- Oj! Detta kommer bli en stor kille Pernilla. Hahaha aah, jag märker det, 62 kläderna är redan tajta, jag börjar få mjölksyra i armarna när jag ammar. Ganska stor skillnad jämnfört med Melody som va mini när hon föddes.
 
Nu ska jag njuta medans Marley sover och Melody är på dagis. Ha en underbar dag!
 
Påväg hem från BVC ♥

STOR pojke ♥

1 Läs mer >>
Japp jag har blivit en slappis, har varken haft ork, lust eller tid att skriva det senaste.. Det är mycket som hänt men som sagt inte haft orken för att ta mig tid att skriva.
 
Melody klarar dagis så j*kla bra det går bara bättre och bättre för varje dag, idag kom hon inte ens fram och gav mig en puss när jag kom utan hon blev överlycklig och började dansa istället haha underbara tjej! Pedagogerna är så glada över atr ha henne där, hon äter superbra så hon får även andra barn att äta, hon är alltid glad osv osv.
 
Marley bara växer och växer, han är 1,5 månad gammal och 62 kläderna börjar redan bli tajta haha, stor pojke.. Hur stor får vi veta imorgon på BVC :) Dessutom utvecklas han så mycket för varje dag som går. 
 
På lördag så är det dags för baby-barn mässan med flera andra mammor och barn, ska bli så kul att komma ut och göra något som man har intresse för. Nu ska jag fortsätta njuta utav mitt fotbad, ha en mysig kväll♥
Marley♥
 
Melody och kusinen Lukas ♥
 
Lukas och Marleys händer ♥
 
Lukas och Marley ♥
 
 
Lukas och Melody ♥
 
Mystid med Marley♥
 
Mitt efterlängtade fotbad! ♥

slappis!

0 Läs mer >>
Idag var Melody på dagis ensam för första gången, 9-14 var hon där.. Redan kl 9:30 ringde jag första gången för att se så allt gick bra, klart det gjorde! Kl 11:45 ringde jag IGEN haha, även då gick allt bra. När jag kom dit kl 14 så var hon helt nyvaken, hon kom knappt ens fram och hälsade på mig haha. Fröknarna hade tagit lite kort på henne idag och skrivit ut dom, så fick med mig ett ursött litet häfte med kort från första dagen på dagis. Jag är så FÖRBANNAT stolt! Nu är hon ledig tills på måndag så nu ska vi mysa hela helgen.
 
Innan hon gick till dagis i morse ♥
 
 
Melodya fotohäfte ♥

Ensam på dagis ♥

2 Läs mer >>
Idag var Melody hemma från dagis pga varken jag eller Kia hade möjlighet att vara med henne där men imorgon är det dags att lämna henne där för första gången, snacka om nervösmamma.se haha. Jag tror hon kommer vara jätte ledsen men vi får väl se och hoppas på det bästa, hon är faktiskt väldigt bra på att anpassa sig så det kan ju lika gärna gå jätte bra :)
 
Idag kom mim SVÄGERSKA Becka och barnens kusin Lukas förbi i några timmar,  det blev en hel del mys och Melody tyckre det va så spännande med ännu en bäbis som hon kunde pilla på haha. Vi åt på BK, handlade lite nödvändig skit, gick och lekte lite vid lekplatsen, väl hemma var det ändå full fart på Melody inne, lite fika och sen fortsatte elden i baken på henne haha. När dom hade gått gick jag in o la min (i vanliga fall VÄLDIGT svårlagda) lilla tös, idag tog det bara FYRA minuter, tror ni hon var trött eller? ;)
 
Vill bara påpeka att jag ÄLSKAR min mamma!
Nu ska jag mysa med Marley och invänta Kia som snart kommer hem från jobbet.
 
Mammas skrutta!
 
Snodde Marleys plats och filt..
 
Min finaste lilla prins ♥

Kusinmys! ♥

1 Läs mer >>
Min älskade fina charmiga underbara dotter har utvcklats så otroligt mycket bara på de 4 dagar som hon har varit på dagis. Numera försöker hon äta med akeden och inte händerna, hon ska promt ha tvål på händerna och försöka tvätta dom själv varje gång hon ätit, ska vi gå ut försöker hon ta på sig själv. Hör och HÄPNA, idag somnade hon först av alla barn och Kia behövde inte ens ligga bredvid henne utan det räckte att han satt bredvid. Behöver jag säga mer än att jag är STOLT!?!?
 
I söndags gick vi på min brorson Lukas dop, jätte myisgt! Hur tror ni inte dopcermonin slutade? Med BRÖLLOP! Min bror gifte sig! :') Jädra människor, kör ett överraskningsvigsel. Jaja nu har dom, bil (dock ingen volvo), barn, är gifta så snart kommer väl hus? ;)
 
Nu kom min fina Melody hem från dagis så nu ska jag pussa ihjäl henne!
Ha en underbar dag!
Från i söndags (dopet)
 
KÄRLEK! ♡

Så J*VLA stolt!!

1 Läs mer >>
Jag är så jävla stolt över min lilla Melody! Idag var det nämligen min tur att vara med på inskolningen, väl där i morse var det dags för samling och sångstund, även om hon inte kunde låtarna dom sjubg försökte hon både med rörelser och ljud sen frågade en av pedagogerna Melody om han hade någon favorit låt, direkt visade hon att han ville sjunga imse vimse spindel och hon sken upp som en sol när alla började sjunga "hennes" låt. 
 
Sen var det dags för ute lek, Melody gick mest för sig själv och utforskade den stora gården med alla nya saker och barn men hon satt en liten stund och lekte i sanden med en av pedagogerna.
 
Vid lunchen satt alla barn så fint och Melody kladda som bara den MEN hon åt hela TRE portioner!!! Snacka om att hon var hungrig ;).
En annan sak som jag tyckte var jätte kul med denna förskolan är att på två avdelningar (varav den ena går Melody på) lär dom även barnen teckenspråk, det är helt upp till varje barn om dom vill använda tecken eller inte men dom ser det som ett extra språk och det är extra bra för de barn som kanske har lättare att använda kroppsspråket för att göra sig förstodda.
Än så länge triv både vi och Melody och hoppas att det fortsätter så också :)
 
Ha en underbar dag!

Så jävla stolt!!

0 Läs mer >>
Jag är så förbannat stolt över min dotter, började nästan gråta när Kia kom hem och han berättade hur bra det hade gått. Melody var den mest gluppska vid lunchen, en pojke hade putt Melody flera gånger men hon hade bara tittat på honom och gått vidare, lekt superbra med alla barnen. Jag är STOLT!
 
När dom skulle gå i morse tog jag på henne de nya ytterkläderna vi köpte till henne igår, hon strosade runt och visade glatt upp dom innan dom traskade iväg till dagis. När hon kom hem var hon superglad men trött som attan. 
 
Vid slutet av dagen talade dom om att det går vådw RS-virus (ett barn har blivit sjuk) och svinkoppor på deras avdelning så dom frågade om vi ville avvakta med inskolning med tanke på att vi har ett spädbarn hemma. Vi kunde inte ta ett beslut så jag ringde faktiskt och rådfrågade med 1177 och frågade vad dom tyckte men dom tyckte vi skulle köra på för väntar vi med inskolningen kommer det ändå finnas andra virus ich bakterier. Så vi fortsätter som tänkt och imorgon är det min tur att ta Melody till dagis och Kia får va hemma med Marley.
 
Medans dom var iväg förut hann jag städa undan det mesta som behövdes städas så nu sks jag färsöka att ta det lite lugnt, Kia ska strax åka till jobbet och min lillebror ska komma hit sen så ska vi ut med barnen tänkte jag.
 
Ni får ha en trevlig dag!
 

Första dagen!

0 Läs mer >>
Jag har förbannat blandade känslor inför att Melody ska börja på dagis imorgon. Ena stunden tänker jag -gud vad roligt för henne, hon ska få massa nya vänner, leka av sih som tusan 3 dagar i veckan, få nya och roliga rutiner osv osv MEN vafaaaan tänker jag i nästa stund, någon annan ska uppfostra MIN dotter 15 timmar i veckan? Jag måste släppa kontrollen sombjag haft i över 15 månader? Hur ska läggningarna gå? Hur ska inskolningen gå? Tänk om hon blir ledsen så är varken mamma eller pappa där för att trösta henne. Ååh detta gör mig galen! Jag vill ha henne hemma fast jag vet att detta är det allra bästa för oss alla.
 
Min prinsessa har blivit stor- bara att inse fakta!
Idag tar jag en tidig kväll så god natt gott folk!
 
Här va hon bara 3 månader ungefär ♥

Blandade känslor!

0 Läs mer >>
Herregud, imorgon börjar min lilla (lilla!?) tjej på dagis.. Vart tog tiden vägen? Hon låg ju nyss i min famn inte ens 3 kg rung oxh nu ska hon gå på dagis? Aja hur som helst rroe jag hon kommer älska det! Klart det kommer va jobbigt i början men när allt lagt sog tror jag hon kommer trivas som handen i handsken. Så idag ska regnkläder inhandlas, alla papper fyllas i, packa ner kudde, täcke och extrakläder. Mammas prinsessa ♥
 
En liten uppdatering om Marley, HALLÅ han växer fööör fort!! När vi var på bvc förra onsdagen vägde han redan 5240g och var 56cm lång. 50 kläderna skall ut idag och snart även alla 56 så just nu sitter 62 kläderna bäst. Han är EN månad och har redan 62? Brås han på pappa i storlek eller? 
Han har även börjat utvecklas så mycket, han ler ofta, och han är så med hela tiden, om man pratar med hon så ser man verkligen hur han lyssnar på en och sittwr man en bit bort ligger han och kollar efter en. För övrigt, vet ni var namnet Marley står för? Marley betyder leende på jamaicanska. Mammas prins ♥
 
Melody är stolt över sina nya lackskor ♥
 
Tack mormor!
 
Prins♥

1 dag kvar..

1 Läs mer >>
Igåe blev min lilla pojk REDAN 1 månad gammal, hallå vad hände liksom jag va  ju på förlossningen typ igår? Aja hur som helst igår var vi på bvc med Marley igen, gissa om jag blev både chockad och stolt när hon sa att han var 56cm lång och vägde 5230g? När växte han så mycket? haha aa det förklarar ju iaf varför tom vissa 56 kläder sitter lite tajt.
 
Igår var även Linda och Anton med oss på bvc, sennkilade vi hem för att ta en fika och sen utelek. Vi hann med allt förutom utelek,för av nån anledning började lilla Melody att spy som bara den och fortsatte med det hela kvällen, hon spydde ner hela vår säng så idag ska jag tvätta allt *suck*. Idag har hon än sålänge inte spytt nåt men hon är hängig och vill varken äta eller dricka, fick i henne lite vätskeersättning i natt, en riskaka och isglass nyss. Aja får väll hoppas att hon blir bra tills imorgon iaf.
 
Nu kommer snart lillebror på besök så nu får jag ta tag i lite saker.
Ha en trevlig kväll!!
 
Melody sjukmyser med pappa ♥
 
Redan en månad sedan ♥

Stor kille ♥

0 Läs mer >>
Japp igår var första dagen jag hade barnen själv o andra sidan va Linda här så helt själv va jag ju ändå inte ;) men idag är jag det, tycker fortfarande att det är lite läskigt.. Men antar att man vänjer sig fortare än man tror. Det är just dom där praktiska sakerna som skrämmer mig, laga mat med båda, gå ut med båda.. egentligen sitter rädslan främst i att jag inte vet hur jag ska komma ner för trappan med båda barnen, för jag kommer inte ut genom portdörren med både sitt och liggdel på vagnen.. Men man lär väl sig sina trix hur man ska lösa detta, inom en månad så är det löst iaf för då kan jag ha Marley i bärselen :) 
 
Så fort Melody vaknat är det iaf dags att ta oss ut till lekplatsen så hon får leka av sig dessutom sover Marley så himla gott ute.
 
Usch bara skriver massa skit nu känner jag men har ju som sagt bloggen mer för att skriva av mig och kanske fråga om lite tips o så.
 
Ja juste måste berätta en rolig sak, Här om dagen när jag skulle borsta Melodys tänder så ville hon inte öppna munnen så jag får sticka in fingret i munnen på henne, va fasen känner jag då? En kindtand som jag inte haft en aning om att hon fått?? Ööh vad hände där jag trodde att hon bara hade sina 4 tänder? Dessutom är det två stycken till påväg? Skönt iaf atr hon har sluppit ha så ont :) 
 
Nu ska jag njuta av att båda barnen sover samtidigt i förhoppningavis några minuter till.
Hoppas er dag blir mysig!
 
Puss&Kram
 
 
 

Vänjer sig fort?

1 Läs mer >>
Idag är första dagen som verkligheten som 2barns mamma börjar, Kia har ju varit hemma sedan slutet av november och idag började han jobba. Kan säga att förmiddagen kunde börjat nåågot bättre, det tog mig typ  1,5 timma att lägga Melody -tålamodstest? JA! Nu sover hon ÄNTLIGEN och jag kan ta mitt morgonkaffe och göra mig iordning eftersom Anton och Linda kommer hit. Ska bli sjukt kul då vi inte setts sedan novembee och nu är ju barnen äldre och kan leka på ett helt annat sätt. Misstänker även att Linda är lite sugen på bäbismys så Marley lär ju ligga en del i hennes famn om Anton nu tillåter det ;)
 
Hoppas er dag blir lika mysig som min!
Puss&Kram
 
Syskonmys♥
 
Mina hjärtan!

Tillbaka till verklig...