Så jävla stolt!!

Jag är så jävla stolt över min lilla Melody! Idag var det nämligen min tur att vara med på inskolningen, väl där i morse var det dags för samling och sångstund, även om hon inte kunde låtarna dom sjubg försökte hon både med rörelser och ljud sen frågade en av pedagogerna Melody om han hade någon favorit låt, direkt visade hon att han ville sjunga imse vimse spindel och hon sken upp som en sol när alla började sjunga "hennes" låt. 
 
Sen var det dags för ute lek, Melody gick mest för sig själv och utforskade den stora gården med alla nya saker och barn men hon satt en liten stund och lekte i sanden med en av pedagogerna.
 
Vid lunchen satt alla barn så fint och Melody kladda som bara den MEN hon åt hela TRE portioner!!! Snacka om att hon var hungrig ;).
En annan sak som jag tyckte var jätte kul med denna förskolan är att på två avdelningar (varav den ena går Melody på) lär dom även barnen teckenspråk, det är helt upp till varje barn om dom vill använda tecken eller inte men dom ser det som ett extra språk och det är extra bra för de barn som kanske har lättare att använda kroppsspråket för att göra sig förstodda.
Än så länge triv både vi och Melody och hoppas att det fortsätter så också :)
 
Ha en underbar dag!

Kommentarer:

1 Angelica:

skriven

Härligt det är nu när våren är här.. Man får fjärilar i magen då :)

Kommentera här: