9 Läs mer >>
Idag kickar jag igång nästa tävling, denna tävling ligger mig VARMT om hjärtat faktiskt. Jag tänker förklara kort och gott om varför!!
 
För snart ett år sedan halkade jag in på en blogg ( http://finest.se/Ina ) som jag totalt fastnat för, det är en otroligt stark berättelse om lilla Meja bara 5 år gammal som i april 2013 fick en svårbehandlad cancer: Högrisk Neuroblastom stadie 4. I mamma Inas blogg kan man följa Meja och familjens resa, -Hennes resa mot en frisk framtid!
 
Meja är en OTROLIGT söt liten tjej, med en sån fantastisk personlighet. Meja har nämligen valt att börja med ett speciellt pyssel eftersom hon tillbringar så mycket av sitt liv på sjukhuset nu, hon tillverkar jätte vackra änglar som hon sen säljer. Pengarna hon får in tänker hon bjuda sin familj (mamma, pappa och sina tre syskon) på en resa (hallå tjejen är fem år och hennes dröm att att bjuda familjen på en resa, hur fantastisk får man lov att vara!?) och inte nog med det... För varje sålt smycke skänker hon 20% till barncancerfonden!
 
 Meja pärlar på sjukhuset  ♥
 
Jag kommer nu att tävla ut ett helt fantastiskt smycke nämligen en Mammaägel- ca 4,5 cm, som Meja gjort till denna tävlingen, men mitt hopp är att även om ni inte skulle vinna så hoppas jag med hela mitt hjärta och själ att ni beställer en helt egen liten ängel av henne och det kan ni göra här: http://www.mejasanglar.se/
 
Här är ängeln ni tävlar om ♥

För att vara med och tävla så kommenterar ni nedan att ni är med så dras vinnaren den 6 Juni!
 
Av den enkla anledningen att jag faktiskt vill att fler ska köpa en liten ängel av Meja så hoppas jag att ni vill dela detta inlägget på facebook/er blogg/instagram osv även om det inte är ett krav för att vara m,ed och tävla.
 
FUCK CANCER
 

TÄVLING - Mejas Ängla...

3 Läs mer >>
De två vinnarna av nummerarmband äääääär, Rebecka och Isabel ♥
 
Skrev alla namn på varsinn lapp så fick Melody dra rvå stycken, =nöjd tjej :)
 
Från och med imorgon kan ni beställa varsitt armband och ni som inte vann tycker jag att ni ska beställa ett ändå, beställer gör ni via deras fb nummerarmband ♥
 
 
 
p.s ikväll kommer det upp en ny helt fantastisk tävling så håll utkik ♥

And the winner iiiiis...

0 Läs mer >>
Idag hämtade mormor lilla Melody, min LILLA tjej sover borta för allra första gången. 
Och vet ni vad? Det är tomt hemma MEN j*drar va skönt det är att pusta ut från en 1,5 årig trotsig liten tjej. Kröp nyss ner i sängen och frågade mig själv om jag saknar ihjäl mig.. svaret blev - Nopp jag vet att hon har förbannat kul och jag får tid över till att bara vara JAG en stund (även om kolugna Marley är hemma) och åå så sätt bli en ännu bättre och piggare mamma imorgon.
 
Imon vankas sooovmorgon, nattinatt♥
 
 
 
P.s idag började vi använda sittdelen till Marley, OM han var nöjd!! ♥

Sover borta ♥

4 Läs mer >>
Nu kör vi igång första tävlingen av flera!
 
Idag tävlar jag ut 2 stycken nummerarmband, alltså till två olika vinnare.

 
 
Ni hittar dom på fb: Nummerarmband
eller på instagram: nummerarmband


Om ni inte kulla ha turen att vinna kan ni alltid beställa ett färgglatt smycke till er barn, för att beställa så skicka ett mail till: [email protected]
Uppgifter dom behöver :
*Namn & adress
*Vilket nummer som skall vara på armbandet
*Färg (bild på instagram vilka färger eller regnbåge)
*Mät även ditt barns handled

Dom skickar er en bekräftelse med all info.

 För att vara med och tävla ska du lämna en kommentar att du är med och tävlar samt, dela tävlingen på din blogg/fb med länk in till denna tävlingen, skriv med länken tillsammans med din kommentar om att du är med och tävlar.

Tävlingen avslutas 26/5, Good Luck!

TÄVLING - Nummerarmba...

0 Läs mer >>
Förlåt förlåt förlåt!! Jag vet att jag lovade igår att det skulle komma en tävling idag men tiden har verkligen inte räckt till idag.. Tänk om dygnet ändå hade haft si sådär 2 timmar till...
 
Vet ni vad? Idag är det 15 dagar sedan jag bestämmde mig för att gå ner i vikt och leva lite sundare. Min startvikt var då på 68,4kg (då hade jag redan gått ner 10kg sen Marley föddes men var ändå inte nöjd!) med lite träning när tid fanns och bytte ut godis mot nyttigheter vägde jag 65,3. Hallå TRE kg på 15 dagar bara för att jag bytt ut lite saker i kosten samt tränat lite grann. Jag är förbannat stolt över mig själv! Nu är det bara 5,3 kg kvar innan jag nått mitt mål, som var satt till 6 augusti. Så med andra ord så går det bara man vill!
 
Nu är det dags för kudden! Sovgott ♥
 
 

minus TRE kg!!

0 Läs mer >>
Den första tävlingen på min blogg! Den första men absolut inte den sista ;)
 
Ett tips, kika in ofta nu... bambadabaaaam!! Många hemlisar på g för er!!
 
 

Imorgon släpps...

1 Läs mer >>
JAG ÄLSKAR DIG MELODY!!!
Imorse sprang jag o Melody runt o lekte så där som vi brukar, slänger oss på madrassen och brottas lite. Vad tror ni min lilla tös gör? Hon säger KOM KOM och sträcker ut armarna och kramar mig hååårt runt halsen och säger miiiiim (=min), tårarna i ögoen blev ett faktum!
 
Lilla fröken, du är mim och mamma älskar dig oändligt♥
 
 

Mim fina dotter ♥

1 Läs mer >>
På söndag är det dags för Melody att springa Mini Göteborgsvarvet , så denna veckan blir det HÅRDTRÄNING och lördag kör vi vilodag ;) haha ne då, denna vecka hoppas vi ska bjuda på en massa lekobus. 
 
Vet ni vad? Enda sedan i tisdags förra veckan har min lilla prinsessa sivit i sin egna säng. Klart hon har vaknat nån natt o gråtit lite men inte så som jag trodde det skulle bli. Så skönt med lite mer space i sängen :) Tror faktiskt Melody tycker det är lite skönt oxå, en stor mysig säng för sig själv :) 
 
Nu i helgen laddade jag ner en ny app på telefonen, runtastic. En grymt bra app när man ska träna, nu finns det ingen återvändo nu SKA jag ner i vikt och bli en fitmama som orkar leka i samma tempo som Melody ;) Testade den nyss, blev bara en kortis promenad fast med båda barnen i vagnen blir varje liten backe MYCKET tyngre att ta sig upp för fast det betyder ju bara mer träning ;)
 
Strax kommer gubben hem vilket betyder MAAAT!!!
Ikväll blir det en PW ♥
 
Prinskorven♥
 
Mina ♥an

Mini Göteborgsvarvet ...

0 Läs mer >>
Igår fick jag äntligen ut mitt paket från Vidun Baby! 
Massa kul saker till Marley, och en Vi Föräldrartidning till mammsen.. Du kan prenumenera på Vidun Baby Månadsbox och varje månad få ett hemligt paket anpassat för ditt barns ålder, dessutom går 50kr per paket till barncancerfonden. Ett toppen koncept! Gå gärna in och läs mer om vad man kan få ut utav att prenumenera på Vindun på vindunbaby.se
 
 
 Vindunbaby.se
 
 hela paketet ♥
 
En nappflaska från Tommee Tippee
 
Shopie La Girafe - Baby olja
 
Bad ankor från Rätt Start
 
En jätte fin snutte + en lite duk för tex drglande bäbis från Snutten.se
 
Tack för ett underbart paket Vindun ♥

Vidun Baby♥

1 Läs mer >>
Igårkväll blev det tyvärr ingen träning och inte idag heller.. Men jag har i vilket fall hållt mig borta från sötsaker och så ska det fortsätta!!
 
Tidigare idag var vi på BVC och min STORA pojk väger redan 7200 och är 63 lång, säger som våran bvc-sköterska, detta är en STOR pojk!! Sen var det dags för den där förbannade vaccin skiten, känslig som man är fick Kia hålla honom och jag lämnade rummet, ne så t där klarar inte jag asså.. men idag så vände han sig från mage till rygg för första gången ♥
 
Väl hemma med ett barn som var helt utslagen efter sin spruta och ett barn som var trottsig gånger 1000 var vi heeelt slut både jag och Kia så jag ringde faktiskt min mamma och frågade om dom ville hämta Melody ett par timmar, en timma senare hämtade dom vårt yrväder.. Första gången vi lämnade bort henne förutom dagis och det gick jätte bra, fick bilder och filmer stup i kvarten där man såg hir hon höll alla sysselsatta ;)
 
Nu är det ÄNTLIGEN dags att krama kudden! Ha en underbar kväll. ♥
 
 
 
 
 

förbannade vaccin!

1 Läs mer >>
Måste SKRYTA!! Itisdags vägde jag mig innan jag skulle ut på min första PW då vägde jag 68,4 exakt, idag ställde jag mig på vågen och väger 67,3... HALLÅ visst tänkte jag att det skulle gå snabbt, men så snabbt? HELL YEAH- -1,1 kg redan!!! ♥
 
För övrigt vet ni vad som hände för allra första gången i natt? Melody sov i sin egna säng hela natten heeelt ensam, stoltaste mamman in town! Nu väntar vi besök så ska försöka natta Marley! Skriver kanske ikväll efter min PW!!
 
Min frukost i morse, tre knäckemackor med ost och till det tog jag en sockerbalanserande te som jag fick i min bloggbag från Loppi. Tro det eller ej men teet funkar verkligen för att få bort sockersuget!

Redan ett kilo -

1 Läs mer >>
Nu är det över med allt godis och skit, nu ska jag bli en fit mamma!! Igår gjorde tog jag mig i kragen, efter lite pepp från Kia, bad jag honom ta före bilder på mig och sen gck jag ut på en PW med barnvagnen i över en timma!! Idag gick jag en PW med barnvagnen (bara Marley i) och när jag kom hem blev det en hel del magövningar. Imon kommer jag ropa: HEJ TRÄNINGSVÄRK!!
 
Idag väger jag 68kg, mitt mål är att gå ner till 60 yills 6 augusti (alltså på tre månader). Varje månad den 6:e kommer jag lägga upp bilder på hur jag förändrats både fysiskt och psykist! 
 
Nu ska en Ofit mamma sova ;)
Kram!
 
Från min PW igår!

Första träningspassen...

0 Läs mer >>
Igår blev det lite förnyat i min och barnens garderober, Marley fick ett par ursöta turkosa lite tunnare harembyxor, en svart/vit/turkos body och en vit/turkos body med lejon på. Melody fick ett par mimmi pigg leggins och ett par söta rosa shorts. Till mig själv köpte jag ett par svarta glansiga leggins med dragkedja längst ner.
 
 
 
I helgen var vi i Varberg med hela stora familjen, alla syskonen och sysknbarn ♥ när vi ändå var där åkte vi iväg till ullared, även där blev det lite shopping, inga kort men massa finfina saker fick följa med.
 
Ikväll kommer ett rokigare inlägg och hur mitt mål ser ur ut för art få en fit kropp innnan 6 augusti!
Ha en underbar dag ♥

gårdagens shopping!