3 Läs mer >>
För ett tag sedan skrev jag ett inlägg där jag varnade för en utav MAMs bitringar (se tidigare inlägg) och då ringde dom upp mig för att få mer info om vad som hänt, som en kompensation då fick jag hemskickat två andra bitringar och dom talade då om för mig att vissa barn pillar o trixar kanske lite mer än andra (Marley är alltså ett av de barnen som gör det) och kan på så sätt få in bitringen i munnen på ett sätt som inte är meningen men just den bitringen är 3D formad och kan allå tinte kväva ett barn, men dom förstod ändå varför jag tyckte situationen var jätte jobbig och varför jag aldrig mer skulle ge den bitringen till honom och därför skickade dom två nya större bitringar.
Men i förrgår ringde dom IGEN... Denna gången var det en annan tjej som ville ha mer specifik info om vad som hände för att hon skulle skicka mitt "klagomål" till en av deras prudoktionsansvariga. När hon fått all info frågar hon om jag vill ha hemskickat lite andra bitringar, nja jag har ju redan fått och köpt flera nya nu men tack ändå, då insesterade hon på att skicka några bra saker ändå, sagt och gjort! Alla dessa fina MAM produkter kom igår med posten.
 
2 Anti Colic flaskor 240ml
1 Feeding Bowl, supetsmart 2 delad matskål med lock.
2 Heat sensitive spoon, ändrar färg om maten skulle vara för varm.
2 Teat nappar från 6månader så jag kan byta när dwt är dags på flaskorna.
 
Jovisst dom vill kompencera mig och Marley för det som hände vilket jag uppskattar otroligt mycket men något som gör mig som mamma extra glad är att dom verkligen gör allt dom kan för att få sina produkter så bra som möjligt. Må va så att just den bitringen inte passade mitt barn och att det visade sig på ett väldigt tråkigt sätt MEN det var en av alla deras fin fina produkter. Jag älskar MAM produkterna och kommer använda dom till båda mina barn så länge det behövs!
 
Tack MAM för en otroligt bra respons!
 
 

Grymt bra av MAM!

0 Läs mer >>
Ja det fina vädret har verkligen kommit ivägen för mitt bloggande, det har varit heldagar ute i värmen, mycket besök och inget dagis för Melody. Med andra ord har mycket hänt varje dag!
 
Vad har hänt med Marley?
Han vänder sig från mage till rygg och rygg till mage nu heeela tiden med andra ord.. Inte en lugn stund! Han sitter nästan själv och är som vanligt alltid glad. Min älskade son börjar bli stor ♥
 
Med Melody då?
Min lilla diamant har just nu sitt första sommarlov, hon snappar upp nya ord dagligen, dansar och sjunger hela dagarna ♥
 
Vad har hänt med mig då?
Äh inte ett skit om jag ska va ärlig, tränar nada och äter skit!! Kanske är dags att ta tag i det?
 
Och vet ni vad? Jag önskar att varje dygn hade typ 5 timmar till! Jag vill skura varenda vrå i hemmet men hinner inte... Vill renovera hela lägenheten och byta ut precis allt men hur fasen ska man hinna det då? Haha äääh tid är ett ständigt problem som småbarnsförälder!
 
Här kommer en bild bomb från de senaste veckorna!
 
 
 

Tiden räcker ju inte ...